Designersolbriller

Modefaktor 25 til øjnene

Mange kendte modeskabere har deres egen solbrilleserie. Fælles for dem er, at de både er solbrille og smykke.

Ray-Ban er eksempelvis en slags solbrillernes Harley Davidson. Her er der lagt vægt på deres funktion, ud over at brillen også er blevet en modeklassiker. Både som smykke og som funktion opfylder gode solbriller kravet om at være en slags ”faktor 25” for øjnene.

Designersolbriller er derfor design og kvalitet, når det er bedst, og den rigtige solbrille er med til at fuldende stilen. Hos Frandsen Optik lægger vi vægt på en ordentlig rådgivning og ved, at det kan være en svær beslutning, når de rette designersolbriller skal vælges.

Derfor tager vi os tiden til at rådgive dig, så du finder de briller, der passer til både ansigtsform, stil og smag.

Når du besøger os vil du opleve en afslappende stemning, og vores hylder som flot præsenterer et væld af klassiske, unikke, moderigtige og moderne solbriller i alle de kendte mærker.

KIG IND OG BLIV GODT KLÆDT PÅ TIL SOLEN

Er du på udkig efter designer solbriller? Så besøg os i forretningen og se vores spændende sortiment. Vi har et bredt udvalg af designersolbriller til både kvinder og mænd. Da vi selv sammensætter vores sortiment, vil du her finde designersolbriller, som ikke altid kan opdrives i andre butikker.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken og hjælpe dig med at finde sæsonens designersolbriller!

Kontakt os