​Om os

​Lise er indehaver af Frandsen Optik. Lise har været ansat i flere af de store optiker-kæder, inden hun blev selvstændig. Lise har været uddannet siden 2001. Lise er især specialiseret indenfor skele-problematikker og øjensygdomme, der kan give dobbeltsyn – herunder også korrektion med prismer.

Lise er ydermere meget interesseret i at arbejde med tørre øjne, myopikontrol og alle typer kontaktlinser. I fritiden elsker hun at havsvømme, cykle og lave god mad.

Mette blev færdiguddannet i marts 2020 efter at have haft sin sidste praktikperiode i Frandsen Optik. Mette har arbejdet i optikbranchen siden 2008 som assistent og siden også har uddannet sig til optometrist på fuld tid. Mette er meget interesseret i at arbejde med myopikontrol, hårde linser samt læsevanskeligheder hos børn og unge (akkommodationsanomalier).

Mette startede i Frandsen Optik i september 2018 og er blevet butikkens IT-haj.

I butiken finder du også

  • Diana (Optometrist deltid)
  • Mathilde (optometrist studerende)

​Lise Frandsen

Indehaver

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Hos Frandsen Optik tager vi dine øjne og dit syn seriøst og tilbyder dig grundig, personlig betjening.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få tjekket dit syn hos os

​Vi tilbyder også et synstjek, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for briller, og skulle det vise sig at være tilfældet, hjælper vi dig naturligvis med at finde den helt rigtige brille- eller linseløsning.

- Anni Sørensen

Rigtig god service, personlig, professionel og venlige. Der er god tid til alle dine spørgsmål. Alle smiler og hilser dig velkommen og så har jeg fået et par gode velsiddende briller. Rigtig god oplevelse som jeg kun kan anbefale​.

- Pia Vermundsen

Bedste betjening, største tålmodighed og så faglige dygtige. Er så glad for, at jeg valgte at gå ind til jer

- Marianne Ottosen

Lille fin optikerforretning med kyndige og dygtige medarbejdere. Super god service. Der bliver taget hånd om en fra man kommer til man går. Positiv oplevelse kan varmt anbefale dem

- Lone Falster

Jeg fik en fantastisk, kompetent og personlig behandling. Her er masser af tid til forklaringer, justeringer, vejledning og gode råd. Jeg anbefaler Lise Frandsen til alle - især hvis man har komplicerede brilleglas. ; )

Kontaktoplysninger

LISE FRANDSEN ApS

Vester Voldgade 6, 1552 København V

Klik her for rutevejledning

CVR​: 32264948

Telefon: 33 14 42 52

E-mail: butik@frandsenoptik.dk

Åbningstider

Mandag

10.00 - 17.30

Tirs-torsdag

10.00 – 17.30

Fredag

10.00 – 18.00

Lørdag

10.00 – 14.00

Vi holder lukket lørdag d. 01/10-22, da vi er på optisk konference i Aarhus.

Det er muligt at aftale andre tidspunkter, kontakt os gerne. 

At bestille briller og få målt øjne er en tillidssag. Hos Frandsen Optik forklarer og viser vi dig, hvorfor du bør få briller, samt hvad gode briller gør for dine øjne.