Om os

Lise er indehaver af Frandsen Optik. Lise har været ansat i flere af de store optiker-kæder, inden hun blev selvstændig. Lise har været uddannet siden 2001. Lise er især specialiseret indenfor skele-problematikker og øjensygdomme, der kan give dobbeltsyn – herunder også korrektion med prismer.

Lise er ydermere meget interesseret i at arbejde med tørre øjne, myopikontrol og alle typer kontaktlinser. I fritiden elsker hun at havsvømme, cykle og lave god mad.

Mette er i sin sidste praktikperiode på optometristuddannelsen og bliver færdiguddannet i marts 2020. Mette har arbejdet i optikbranchen siden 2008 som assistent og siden som optometriststuderende. Mette er meget interesseret i at arbejde med myopikontrol, hårde linser (herunder Ortho-K-linser) samt læsevanskeligheder hos unge (akkommodationsanomalier).

Mette startede i Frandsen Optik i september 2018 og er blevet butikkens IT-haj. Mette vil også efter marts 2020 være et smilende ansigt i butikken.

BESTIL TID
Vores team

Vi tror på os selv!
Vi tror på specialbutikkens uafhængighed og personlige profil. Vi vil være et stærkt alternativ til de landsdækkende kæders butikker.

Vi er fagfolk

Hos Frandsen Optik arbejder vi for et godt tillidsforhold mellem kunde og butik. Gennem videreuddannelse og kurser sikrer vi, at vi står for den højeste faglighed. Vi er uddannede optikere og lever op til lovens krav om en grundig og tilbundsgående synsprøve. Derved får du en brille – eller kontaktlinser – der giver det optimale syn.

HER FINDER DU DEN PERSONLIGE BRILLE

Vi sammensætter selv vores sortiment, og derfor finder du også briller hos os, du ikke finder andre steder.

Hos os er du sikker på at møde den samme optiker, hver gang du besøger os. Det er nu engang rart at blive betjent af en, der allerede er inde i din sag.

IKKE EN STOR KÆDEBUTIK

Vi er ikke med i en stor og landsdækkende kæde af brilleforretninger. Vi vil være det lokale alternativ, hvor du altid får den bedst tænkelige rådgivning, og hvor service virkelig kan mærkes.

Kontakt os