Synet gennem livet

Sådan ændrer synet sig

BØRN OG UNGE

Mange synsproblemer kan løses eller afhjælpes, når de opdages tidligt. I 2-3-årsalderen kan børns syn prøves.

I teenagealderen og de tidlige voksenår oplever mange problemer med træthed, hovedpine og koncentrationsbesvær, der kan skyldes problemer med synet

VOKSNE

Omkring 40-års-alderen ændrer synet sig for de fleste mennesker. Fokuseringsevnen falder.

Det betyder, at avisen, bogen eller computerskærmen skal længere væk, for at man kan se skarpt. Man kan opleve symptomer som hovedpine, svimmelhed og trætte og sviende øjne.

SENIORER

Med alderen kan der opstå problemer: Trykket i øjet kan stige, og det kan være tegn på begyndende grøn stær. Grå stær er en anden øjenlidelse, der medfører nedsat og uskarpt syn.

Med alderen bliver nethindeproblemer mere almindelige, og disse problemer skal undersøges, så de ikke medfører varig skade på synet.

KONTAKT OS

Har du svært ved at se, eller oplever du symptomer på synsproblemer? Så kig ind i vores forretning. Hvad end du er voksen, senior eller har et barn med symptomer på synsproblemer, hjælper vi med at finde ud af, om der er behov for briller.

Hvis briller ikke er det rigtige valg for dig, tilbyder vi også forskellige typer kontaktlinser. Hos os kan du derfor være sikker på at få en løsning, der passer til lige netop dig.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 33 14 42 52.