Nye briller handler om både mode og et godt syn

Vi er eksperter i begge dele​

Er du på udkig efter nye briller til en skarp pris, og leder du i den forbindelse efter en brillebutik i København K? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Frandsen Optik på Vesterbro har vi et stort og omfattende udvalg af flotte brillestel. Det, kombineret med vores ekspertise og avancerede måleudstyr, sikrer, at du får de helt rigtige glas i dine nye briller.

Vi har nøje udvalg vores sortiment til konkurrencedygtige priser, og det spænder vidt fra de nyeste trends til de mere klassiske design, så der er noget at vælge imellem for enhver smag. Vi har både briller til børn og voksne, kontaktlinser og sportsbriller, ligesom du også kan finde et stort udvalg af solbriller til både hverdag og sport. 

Kontakt os eller kig forbi og se vores udvalg

Har du brug for nye briller? Så kig gerne ind i vores forretning til en synstest og se vores udvalg af brillestel. Vi er centralt placeret i København lige ved Rådhuspladsen.

Du er også velkommen til at bestille en tid til en synsprøve eller til at ringe til os på telefon 33 14 42 52, hvis du skulle have nogle spørgsmål. 

Vælg nye briller der passer til din personlige stil

Vi mener, at briller og stil hører sammen. Derfor rådgiver vi dig om, hvad der passer bedst til din personlighed. Kom ind i butikken og find et par nye briller, der matcher din stil. 

Kend din ansigtsform

Det kan være svært selv at finde ens ansigtsform, men vi har alle sammen en ansigtsform, der overvejende er oval, rektangulær, trekantet eller dråbeformet. Ens ansigtsform er afgørende for valg af brillestel. Det samme gælder ansigtsdetaljer: Hvordan sidder for eksempel øjnene og brynene?

Kend til din farveskala

I princippet er vi domineret af enten varme eller kolde farver alt efter vores hudtone, øjenfarve og hårfarve, og der er stor forskel på, hvilke farver der passer bedst til de to farveuniverser.

Hvem er du, og hvornår bruger du briller?

Når du kender din ansigtsform og din farveskala, skal du overveje, hvilken type du er, og i hvilke situationer du skal bruge brillen.

Send signaler i øjenhøjde

Det er vigtigt, at du er tro mod din personlighed, når du vælger briller. Er du den klassiske type, der foretrækker rene linjer og et enkelt design, vil en diskret brille, der farvemæssigt lægger sig op ad dine egne farver, være det rigtige valg for dig. Til gengæld vil et markant og iøjnefaldende stel være mere rigtigt, hvis du er den modige, farverige type.

Få tjekket dit syn hos os

​Vi tilbyder også et synstjek, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for briller, og skulle det vise sig at være tilfældet, hjælper vi dig naturligvis med at finde den helt rigtige brille- eller linseløsning.

- Anni Sørensen

Rigtig god service, personlig, professionel og venlige. Der er god tid til alle dine spørgsmål. Alle smiler og hilser dig velkommen og så har jeg fået et par gode velsiddende briller. Rigtig god oplevelse som jeg kun kan anbefale​.

- Pia Vermundsen

Bedste betjening, største tålmodighed og så faglige dygtige. Er så glad for, at jeg valgte at gå ind til jer

- Marianne Ottosen

Lille fin optikerforretning med kyndige og dygtige medarbejdere. Super god service. Der bliver taget hånd om en fra man kommer til man går. Positiv oplevelse kan varmt anbefale dem

- Lone Falster

Jeg fik en fantastisk, kompetent og personlig behandling. Her er masser af tid til forklaringer, justeringer, vejledning og gode råd. Jeg anbefaler Lise Frandsen til alle - især hvis man har komplicerede brilleglas. ; )

Kontaktoplysninger

FRANDSEN OPTIK

Vester Voldgade 6, 1552 København V

Klik her for rutevejledning

CVR​: 32264948

Telefon: 33 14 42 52

E-mail: butik@frandsenoptik.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 – 18.00

Lørdag

10.00 – 14.00

Det er muligt at aftale andre tidspunkter, kontakt os gerne.

At bestille briller og få målt øjne er en tillidssag. Hos Frandsen Optik forklarer og viser vi dig, hvorfor du bør få briller, samt hvad gode briller gør for dine øjne.