Tørre øjne

Blink – så er der ikke et øje tørt

Vi kender det alle: På et eller andet tidspunkt begynder øjet at ”klø” eller at være irritabelt. Som regel sidst på dagen eller ud på aftenen.

Tørre øjne kan sagtens være øjne, der løber i vand, svier eller giver en brændende fornemmelse. Andre symptomer på tørhed kan være ømhed, kløe, træthed samt en fornemmelse af at have grus i øjnene.

Tørre øjne er ofte forårsaget af aldersbetingede ændringer i tårernes funktion, hormonelle forhold, som f.eks. menopause, p-piller, graviditet. Tørre øjne kan også være forårsaget af tørt og støvet indeklima – fx foran pc’er samt visse former for medicin.

Tørre øjne kan også skyldes inflammation i øjenlågene og de kirtler der sidder på øjenlågskanten eller skæl i øjenvipperne. Vi har forskellige behandlingsmetoder til de forskellige tilstande herunder komfortdråber, øjenmasker og servietter til øjenlågshygiejne.​

Blink ind til os

Oplever du tørre øjne? Kontakt os for tidsbestilling til en fuld undersøgelse af årsagen til dit problem samt vejledning og behandlingsforslag. Undersøgelsen koster 895 kr. inkl. en opfølgende kontrol.

Ønsker du at booke tid eller har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på 33 14 42 52.

Få tjekket dit syn hos os

​Vi tilbyder også et synstjek, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for briller, og skulle det vise sig at være tilfældet, hjælper vi dig naturligvis med at finde den helt rigtige brille- eller linseløsning.

- Anni Sørensen

Rigtig god service, personlig, professionel og venlige. Der er god tid til alle dine spørgsmål. Alle smiler og hilser dig velkommen og så har jeg fået et par gode velsiddende briller. Rigtig god oplevelse som jeg kun kan anbefale​.

- Pia Vermundsen

Bedste betjening, største tålmodighed og så faglige dygtige. Er så glad for, at jeg valgte at gå ind til jer

- Marianne Ottosen

Lille fin optikerforretning med kyndige og dygtige medarbejdere. Super god service. Der bliver taget hånd om en fra man kommer til man går. Positiv oplevelse kan varmt anbefale dem

- Lone Falster

Jeg fik en fantastisk, kompetent og personlig behandling. Her er masser af tid til forklaringer, justeringer, vejledning og gode råd. Jeg anbefaler Lise Frandsen til alle - især hvis man har komplicerede brilleglas. ; )

Kontaktoplysninger

FRANDSEN OPTIK

Vester Voldgade 6, 1552 København V

Klik her for rutevejledning

CVR​: 32264948

Telefon: 33 14 42 52

E-mail: butik@frandsenoptik.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 – 18.00

Lørdag

10.00 – 14.00

Det er muligt at aftale andre tidspunkter, kontakt os gerne.

At bestille briller og få målt øjne er en tillidssag. Hos Frandsen Optik forklarer og viser vi dig, hvorfor du bør få briller, samt hvad gode briller gør for dine øjne.