Om butikken

Frandsen Op​tik er en lille hyggelig københavnerforretning, der ligger tæt på Rådhuspladsen og Jarmers Plads.

Vi arbejder efter mottoet:

“Husk altid at behandle andre, som du selv gerne vil behandles”

Hos Frandsen Optik tager vi derfor dine øjne og dit syn seriøst og tilbyder dig grundig personlig betjening.

Som kunde er du kun tjent med den bedste vejledning, hvad enten det handler om:

Nogle kunder kan “nøjes” med en billig standard løsning, mens andre kun får løst deres behov og krav med en mere individuelt tilpasset brille. Vi glæder os til at hilse på dig i Frandsen Optik.

Hvem møder du i butikken?

​Lise

Lise er indehaver af Frandsen Optik. Lise har været uddannet siden 2001. Hun er især specialiseret indenfor skele-problematikker og øjensygdomme, der kan give dobbeltsyn – herunder også korrektion med prismer.

Lise er ydermere meget interesseret i at arbejde med tørre øjne, myopikontrol og alle typer kontaktlinser. Lise deltager årligt i konferencer for altid at kunne hjælpe vores kunder med den nyeste viden indenfor alt vedr. øjne.

​Mette

Mette har været i Frandsen Optik siden 2018 og blev færdiguddannet optometrist i 2020. Hun er meget interesseret i at arbejde med myopikontrol, formfaste- og speciallinser samt samsyns- og læsevanskeligheder hos børn og unge.

Mette har et kursus i speciallinser fra afdelingen for øjensygdomme, Kennedy Centret. Derudover er Mette certificeret i myopibehandling fra British Contactlens Association. Mette deltager årligt i konferencer både i Danmark og udlandet

Jakob​

Jakob er uddannet optometrist i 2020 og startede i butikken i august 2022. Han tager synsprøver, tilpasser kontaktlinser og er butikkens brilleglas-ekspert.

Jakob er ligeledes manden man skal gå til, hvis man har brug for hjælp til sportsbriller. Jakob har et kursus i speciallinser fra afdelingen for øjensygdomme, Kennedy Centret. Jakob deltager årligt i konferencer både i Danmark og udlandet.

Mathilde

Mathilde er vores dygtige studerende. Hun startede hos os i januar 2021. Hun tager synsprøver, retter briller og ved en masse om glas. Hun har en baggrund som sygeplejerske, men har efterfølgende valgt optikken til af ren interesse.

Mathilde er lige nu ansat i hendes 2. praktikperiode, som varer et år, hvor hun skal lære alt om kontaktlinser. Mathilde bliver færdiguddannet som optometrist i februar 2024.

Diana

Diana startede i Frandsen Optik i 2019. Hun har været optometrist siden 2012 og er i butikken på deltid. Diana er super god til kontaktlinser og sørger for at hverdagen hænger sammen i butikken.

Hun pakker varer ud og sørger for at der er linser og væsker på lager. Hun er altid interesseret i den nyeste viden og deltager årligt i konferencer, hvor hun suger til sig.

Få tjekket dit syn hos os

​Vi tilbyder også et synstjek, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for briller, og skulle det vise sig at være tilfældet, hjælper vi dig naturligvis med at finde den helt rigtige brille- eller linseløsning.

- Anni Sørensen

Rigtig god service, personlig, professionel og venlige. Der er god tid til alle dine spørgsmål. Alle smiler og hilser dig velkommen og så har jeg fået et par gode velsiddende briller. Rigtig god oplevelse som jeg kun kan anbefale​.

- Pia Vermundsen

Bedste betjening, største tålmodighed og så faglige dygtige. Er så glad for, at jeg valgte at gå ind til jer

- Marianne Ottosen

Lille fin optikerforretning med kyndige og dygtige medarbejdere. Super god service. Der bliver taget hånd om en fra man kommer til man går. Positiv oplevelse kan varmt anbefale dem

- Lone Falster

Jeg fik en fantastisk, kompetent og personlig behandling. Her er masser af tid til forklaringer, justeringer, vejledning og gode råd. Jeg anbefaler Lise Frandsen til alle - især hvis man har komplicerede brilleglas. ; )

Kontaktoplysninger

FRANDSEN OPTIK

Vester Voldgade 6, 1552 København V

Klik her for rutevejledning

CVR​: 32264948

Telefon: 33 14 42 52

E-mail: butik@frandsenoptik.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 – 18.00

Lørdag

10.00 – 14.00

Det er muligt at aftale andre tidspunkter, kontakt os gerne.

At bestille briller og få målt øjne er en tillidssag. Hos Frandsen Optik forklarer og viser vi dig, hvorfor du bør få briller, samt hvad gode briller gør for dine øjne.