Om butikken

Jeg hedder Lise Frandsen og ejer forretningen, som jeg åbnede i 2013. Jeg glæder mig over, at jeg kan byde dig velkommen i min lille og hyggelige københavnerforretning, der ligger tæt på Rådhuspladsen og Jarmers Plads.

Jeg lever efter mottoet:

“Husk altid at behandle andre, som du selv gerne vil behandles”

Hos Frandsen Optik tager vi derfor dine øjne og dit syn seriøst og tilbyder dig grundig personlig betjening.

Som kunde er du kun tjent med den bedste vejledning, hvad enten det handler om:

Nogle kunder kan “nøjes” med en billig standard løsning, mens andre kun får løst deres behov og krav med en mere individuelt tilpasset brille.

Jeg glæder mig til at hilse på dig i Frandsen Optik.

Lise

Lær os bedre at kende

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Hos Frandsen Optik tager vi dine øjne og dit syn seriøst og tilbyder dig grundig, personlig betjening.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores team

Vi tror på os selv!

Vi tror på specialbutikkens uafhængighed og personlige profil. Vi vil være et stærkt alternativ til de landsdækkende kæders butikker.

Vi er fagfolk

Hos Frandsen Optik arbejder vi for et godt tillidsforhold mellem kunde og butik. Gennem videreuddannelse og kurser sikrer vi, at vi står for den højeste faglighed. 

Vi er uddannede optikere og lever op til lovens krav om en grundig og tilbundsgående synsprøve. Derved får du en brille – eller kontaktlinser – der giver det optimale syn.

Her​ finder du den personlige brille

Vi sammensætter selv vores sortiment, og derfor finder du også briller hos os, du ikke finder andre steder.

Hos os er du sikker på at møde den samme optiker, hver gang du besøger os. Det er nu engang rart at blive betjent af en, der allerede er inde i din sag.

Ikke en stor kædebutik

Vi er ikke med i en stor og landsdækkende kæde af brilleforretninger. Vi vil være det lokale alternativ, hvor du altid får den bedst tænkelige rådgivning, og hvor service virkelig kan mærkes.

Få tjekket dit syn hos os

​Vi tilbyder også et synstjek, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for briller, og skulle det vise sig at være tilfældet, hjælper vi dig naturligvis med at finde den helt rigtige brille- eller linseløsning.

- Anni Sørensen

Rigtig god service, personlig, professionel og venlige. Der er god tid til alle dine spørgsmål. Alle smiler og hilser dig velkommen og så har jeg fået et par gode velsiddende briller. Rigtig god oplevelse som jeg kun kan anbefale​.

- Pia Vermundsen

Bedste betjening, største tålmodighed og så faglige dygtige. Er så glad for, at jeg valgte at gå ind til jer

- Marianne Ottosen

Lille fin optikerforretning med kyndige og dygtige medarbejdere. Super god service. Der bliver taget hånd om en fra man kommer til man går. Positiv oplevelse kan varmt anbefale dem

- Lone Falster

Jeg fik en fantastisk, kompetent og personlig behandling. Her er masser af tid til forklaringer, justeringer, vejledning og gode råd. Jeg anbefaler Lise Frandsen til alle - især hvis man har komplicerede brilleglas. ; )

Kontaktoplysninger

LISE FRANDSEN ApS

Vester Voldgade 6, 1552 København V

Klik her for rutevejledning

CVR​: 32264948

Telefon: 33 14 42 52

E-mail: butik@frandsenoptik.dk

Åbningstider

Mandag

10.00 - 17.30

Tirs-torsdag

10.00 – 17.30

Fredag

10.00 – 18.00

Lørdag

10.00 – 14.00

Vi holder lukket lørdag d. 01/10-22, da vi er på optisk konference i Aarhus.

Det er muligt at aftale andre tidspunkter, kontakt os gerne. 

At bestille briller og få målt øjne er en tillidssag. Hos Frandsen Optik forklarer og viser vi dig, hvorfor du bør få briller, samt hvad gode briller gør for dine øjne.