Skab det fuldendte look med ​designerbriller

Designerbriller har god plads på hylderne hos os i Frandsen Optik. Vi udvælger vores sortiment, så der altid er fokus på kvalitet. Hos os finder du det elegante, unikke, sprudlende og klassiske på hylderne. Her er plads til designerbriller i spændende mærker fra både ind- og udland.

Vi er en uafhængig lokal optiker, som selv udvælger det sortiment, vi har på hylderne. Derfor er der gode chancer for, at du hos os vil finde briller, som ikke findes i alle butikker.​

Kom ind og få en snak om designer briller

Når designerbrillen skal findes, er du velkommen til at besøge os. Vi sørger altid for en ordentlig rådgivning, og vi tager os god tid til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige brille.

Vi har naturligvis fagligheden i højsædet, så du får en brille, der giver dig det optimale syn. Samtidig har vi dog også øje for din stil, og hvordan specielle designerbriller kan understrege den fremtoning, du har. På den måde kan vi sammen finde en brille, som falder i din smag, og som passer til netop din stil - Vi kan også hjælpe dig med briller til jobbet.

Du kan også bestille tid her på hjemmesiden til en synsprøve.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Brands​

Tom Ford

​Tom Ford er et must-have for det fashionable menneske. Brillerne er et ekstravagant miks af høj kvalitet og nytænkte klassiske designs. Tom Fords kollektioner spænder over et bredt spektrum af nuancer, designs og farver.

Der er derfor noget for alle hos Tom Ford; hvad enten du er den vovede, stilrene eller afslappede type. Hos Tom Ford kan du kort og godt finde en brille til ethvert moderne individ.

Læs mere om brandet her

LaFont

​LaFont er et brand fra Paris med over halvfems års erfaring i at lave smukke briller. De har en uovertruffen ekspertise med vægt på elegance og stærke familieværdier.

Stellene er håndlavede i Frankrig og har alle én ting til fælles: et subtilt rebelsk, diskret avantgarde strejf af raffinement. Der er over 200 farvekombinationer og et udvalg af unikke mix-and-match-materialer. Hver stel er fuld af overraskende detaljer!

Se deres flotte udvalg af stel her

​Silhouette​

Silhouette er et østrigsk brillefirma, der har opbygget et solidt ry for design og håndværk af høj kvalitet. Deres modeller er lette, unikke og innovative.

Silhouette er kendt for deres kantløse brilledesign, der giver et simpelt look med en ultramoderne og minimalistisk følelse. Fremragende design og materialer af høj kvalitet skaber en klarhed i designet, der udtrykker individualiteten hos de mennesker, der bærer dem.

Se deres udvalg af stel her

Ørgreen​

Ørgreen er et dansk brillemærke grundlagt i 1997 i København. Ørgreen designer high-end briller og solbriller i eksklusive materialer som titanium. Kollektionerne udvikles i Danmark og håndlaves i Japan af specialiserede fagmænd med mange års ekspertise inden for deres felt.

Hver brille gennemgår mere end 100 produktionstrin, og det tager op til ti måneder at fremstille en brille for at leve op til mærkets høje krav til kvalitet og finish.

Kollektionernes mangfoldige farvesammensætninger skaber en varietet af individuelle udtryksmuligheder, der tillader hver enkelt at finde stel, som matcher både stil, hudtone og personlig karakter.

Se deres udvalg af stel her

Paul&Joe

Paul&Joe blev grundlagt i Paris i 1995. Brandet er opkaldt efter grundlæggeren Sophie Mechalys to unge drenge, Paul og Joe.

Paul&Joe laver brillestel og solbriller, der afspejler en unik blanding af ungdommelighed, klassisk stil og vintage. Sophie Mechaly har flair for fine smykkedetaljer og udsøgte farver.

Se et udsnit af deres kollektion her

Carlottas Village

Carlottas Village er et dansk brand med base i Aarhus. Carlotte er designeren bag og Bo sørger for at de kommer ud i de danske optiker-butikker.

Charlotte får sin inspiration fra mange forskellige steder i sine omgivelser; mennesker, kunst, arkitektur eller bare lyset, der rammer noget på en bestemt måde. Carlottas Village har udviklet farver, faconer og materialer, der er helt deres egne.

Acetat er stadig det fortrukne materiale, men de laver også briller i titanium og kirurgisk stål. Deres kollektion af briller tilbyder et minimalistisk og moderne design til kvinder, mænd og kønsneutrale personer i alle aldre.

Se deres kollektion her

Monkeyglasses

Danske Monkeyglasses blev skabt i 2009, fordi Mai-britt og Morten Seaton blev mødt af et gabende tomrum når de ledte efter bæredygtige briller.

Monkeyglasses er first movers i at tænke bæredygtigt i brilleindustrien, hvor de har arbejdet hårdt for at kunne lave briller af bæredygtige materialer og emballage uden plastik. Kollektioner består både af klassiske briller i klassiske farver, men man finder også mere legesyge modeller i flotte farver.

Se deres kollektion her

WOOW

WOOW er brandet for dem, der ikke er bange for at skille sig ud og skubbe deres grænser: STAND OUT, BREAK FREE, NO GENDER... Her finder du brillestel i former og farver, der vil overraske folk!

En søgen efter frihed og ånden af ​​offbeat chic gennemsyrer hele kollektionen med markante former og farvekombinationer. Her finder du både stel i acetat og metal. De har kollektioner til både kvinder og mænd.

Se deres kollektion her

Fleye

FLEYE Copenhagen er en dansk designvirksomhed, grundlagt i 2002, med en mission om at skabe briller, der både komplimenterer og understreger den enkeltes stil og personlighed. Evnen til at kombinere en række smukke nuancer og unikke detaljer til et personligt og tidløst look kendetegner deres designs.

FLEYE Copenhagen skaber briller drevet af nysgerrighed. De flytter konstant grænserne for, hvad der er muligt, ved at bruge innovative løsninger og sublimt håndværk for at opnå smukt design, pasform og kvalitet. De blander urbane impulser med klassisk enkelhed. Modigt, men alligevel tidløst.

Se deres kollektion her

Thomsen Denmark

Thomsen Denmark blev grundlagt af Morten Thomsen, der har mere end ti års erfaring med detailhandel, engros og design indenfor brillebranchen.

Med rødder i den danske og skandinaviske designtradition værdsætter Thomsen Denmark godt håndværk og er inspireret af former, funktionalitet, æstetik og enkelthed. Der er både metal og acetat-stel i kollektionen, fælles for dem er deres lethed og flotte farver.

Se deres kollektion her

Få tjekket dit syn hos os

​Vi tilbyder også et synstjek, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for briller, og skulle det vise sig at være tilfældet, hjælper vi dig naturligvis med at finde den helt rigtige brille- eller linseløsning.

- Anni Sørensen

Rigtig god service, personlig, professionel og venlige. Der er god tid til alle dine spørgsmål. Alle smiler og hilser dig velkommen og så har jeg fået et par gode velsiddende briller. Rigtig god oplevelse som jeg kun kan anbefale​.

- Pia Vermundsen

Bedste betjening, største tålmodighed og så faglige dygtige. Er så glad for, at jeg valgte at gå ind til jer

- Marianne Ottosen

Lille fin optikerforretning med kyndige og dygtige medarbejdere. Super god service. Der bliver taget hånd om en fra man kommer til man går. Positiv oplevelse kan varmt anbefale dem

- Lone Falster

Jeg fik en fantastisk, kompetent og personlig behandling. Her er masser af tid til forklaringer, justeringer, vejledning og gode råd. Jeg anbefaler Lise Frandsen til alle - især hvis man har komplicerede brilleglas. ; )

Kontaktoplysninger

FRANDSEN OPTIK

Vester Voldgade 6, 1552 København V

Klik her for rutevejledning

CVR​: 32264948

Telefon: 33 14 42 52

E-mail: butik@frandsenoptik.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 – 18.00

Lørdag

10.00 – 14.00

Det er muligt at aftale andre tidspunkter, kontakt os gerne.

At bestille briller og få målt øjne er en tillidssag. Hos Frandsen Optik forklarer og viser vi dig, hvorfor du bør få briller, samt hvad gode briller gør for dine øjne.