​Sportsbriller med og uden styrke

Har du brug for sportsbriller?

Vi forhandler et stort udvalg af sportsbriller til et hvert behov og enhver stil. Bruger du briller til dagligt, kan du få særlige sportsbriller med styrke. Vi har en central placering i Indre By lige ved Rådhuspladsen i København.

Få en sportsbrille der er skræddersyet til dig og din sport

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til sportsbriller. Det meste kan lade sig gøre, fordi brillerne kan skræddersys til lige netop dine behov. Du har også mulighed for at få sportsbriller med flerstyrkeglas. På den måde kan du både se vejen forude og aflæse tiden på stopuret.

Hvis du har behov for sportsbriller med styrke, er du velkommen til at booke en tid til en synstest hos vores optiker, så vi sammen kan sikre os, at du kommer hjem med de helt rigtige briller.​

Solbriller der skærmer af for lys, vind, sand og meget mere

Med den rette sportsbrille vil du kunne koncentrere dig om at yde dit optimale, uanset hvilken sportsgren du dyrker.

Hvis du dyrker en udendørs sport, kan det være nødvendigt med et par gode solbriller. Det gælder, uanset om du til dagligt bruger briller eller ej. Løber du meget, kan du få solbriller, der sidder ekstra godt fast, og som er udstyret med små ventilationskanaler, så dine sportsbriller ikke dugger til.

Spiller du golf, kan du få solbriller med gode kontraster, så du både kan fokusere på horisonten og på bolden. Golfsolbriller er samtidig så lukkede, at de vil skærme af for sand, når du slår til golfbolden.

Du er altid velkommen til at kigge forbi til en snak om dine behov eller for at se vores mange gode tilbud på brillestel til sport.

Få tjekket dit syn hos os

​Vi tilbyder også et synstjek, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for briller, og skulle det vise sig at være tilfældet, hjælper vi dig naturligvis med at finde den helt rigtige brille- eller linseløsning.

- Anni Sørensen

Rigtig god service, personlig, professionel og venlige. Der er god tid til alle dine spørgsmål. Alle smiler og hilser dig velkommen og så har jeg fået et par gode velsiddende briller. Rigtig god oplevelse som jeg kun kan anbefale​.

- Pia Vermundsen

Bedste betjening, største tålmodighed og så faglige dygtige. Er så glad for, at jeg valgte at gå ind til jer

- Marianne Ottosen

Lille fin optikerforretning med kyndige og dygtige medarbejdere. Super god service. Der bliver taget hånd om en fra man kommer til man går. Positiv oplevelse kan varmt anbefale dem

- Lone Falster

Jeg fik en fantastisk, kompetent og personlig behandling. Her er masser af tid til forklaringer, justeringer, vejledning og gode råd. Jeg anbefaler Lise Frandsen til alle - især hvis man har komplicerede brilleglas. ; )

Kontaktoplysninger

FRANDSEN OPTIK

Vester Voldgade 6, 1552 København V

Klik her for rutevejledning

CVR​: 32264948

Telefon: 33 14 42 52

E-mail: butik@frandsenoptik.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 – 18.00

Lørdag

10.00 – 14.00

Det er muligt at aftale andre tidspunkter, kontakt os gerne.

At bestille briller og få målt øjne er en tillidssag. Hos Frandsen Optik forklarer og viser vi dig, hvorfor du bør få briller, samt hvad gode briller gør for dine øjne.