Synsprøve: Din sikkerhed for et godt syn

Få tjekket dit syn hos os

​Kunne du tænke dig at få foretaget en synstest i et trygt og roligt miljø, og leder du efter en optiker med en central placering i København? Så er du velkommen til at besøge vores forretning, Frandsen Optik, på Vesterbro. Vi har en central placering i København K lige ved Rådhuspladsen.

Hvordan foregår en synstest?

En almindelig synsprøve udføres ved hjælp af bogstavstavler og en såkaldt phoroptor, som egentlig bare er en ”kæmpebrille” med mange brilleglas.

Synsprøven består af op til 21 tests, der kan afsløre eventuelle synsfejl.

Som en vigtig del af synsprøven vil vi stille dig en række spørgsmål om blandt andet:

  • ​Arbejdsmiljø
  • ​Læsevaner
  • ​Øjenproblemer
  • ​Hovedpine

Ud fra prøveresultaterne og svarene vil du få et forslag til løsning på eventuelle synsproblemer. Løsningen kan for eksempel være synstræning, kontaktlinser eller briller, og skulle det være tilfældet, stiller vi naturligvis vores hjælp til rådighed med at finde den helt rette løsning.

En synstest varer ca. en halv time. Vi anbefaler, at du bestiller tid.

Yderligere test af synsfejl

​Efter behov kan der foretages yderligere individuelle prøver i forbindelse med en synsprøve. Disse kan omfatte en måling af øjets optiske system, så vi kan konstatere, om der eksempelvis er fokuseringsbesvær, bygningsfejl og samsynsproblemer. Derudover kan øjenmusklernes funktion testes.

En synstest kan også omfatte test af eksempelvis farvesyn, dybdesyn og stereosyn.

I særlige tilfælde kan der være behov for en grundig undersøgelse af hornhinden og en måling af trykket i øjet. Er der problemer, som vores optimer ikke kan løse, henviser vi til øjenlægen.

Hvad koster en synsprøve?

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du ønsker at vide, hvor meget det koster at få foretaget en synstest hos os, eller hvis du ønsker at booke en tid til en test af dit syn. 

Få tjekket dit syn hos os

​Vi tilbyder også et synstjek, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for briller, og skulle det vise sig at være tilfældet, hjælper vi dig naturligvis med at finde den helt rigtige brille- eller linseløsning.

- Anni Sørensen

Rigtig god service, personlig, professionel og venlige. Der er god tid til alle dine spørgsmål. Alle smiler og hilser dig velkommen og så har jeg fået et par gode velsiddende briller. Rigtig god oplevelse som jeg kun kan anbefale​.

- Pia Vermundsen

Bedste betjening, største tålmodighed og så faglige dygtige. Er så glad for, at jeg valgte at gå ind til jer

- Marianne Ottosen

Lille fin optikerforretning med kyndige og dygtige medarbejdere. Super god service. Der bliver taget hånd om en fra man kommer til man går. Positiv oplevelse kan varmt anbefale dem

- Lone Falster

Jeg fik en fantastisk, kompetent og personlig behandling. Her er masser af tid til forklaringer, justeringer, vejledning og gode råd. Jeg anbefaler Lise Frandsen til alle - især hvis man har komplicerede brilleglas. ; )

Kontaktoplysninger

FRANDSEN OPTIK

Vester Voldgade 6, 1552 København V

Klik her for rutevejledning

CVR​: 32264948

Telefon: 33 14 42 52

E-mail: butik@frandsenoptik.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 – 18.00

Lørdag

10.00 – 14.00

Det er muligt at aftale andre tidspunkter, kontakt os gerne.

At bestille briller og få målt øjne er en tillidssag. Hos Frandsen Optik forklarer og viser vi dig, hvorfor du bør få briller, samt hvad gode briller gør for dine øjne.