​Formfaste linser

Har du aldrig kunne bruge kontaktlinser eller ser du dårligt med dine bløde linser?

Så kunne formfaste kontaktlinser være en mulighed for dig!

Formfaste linser (også kaldet hårde linser) laves af et holdbart plastmateriale, der er iltgennemtrængelig. Formfaste kontaktlinser giver typisk et mere stabilt og skarpt syn end bløde kontaktlinser, men de kræver en længere tilvænning.

Årsagen til at formfaste linser giver et bedre syn end bløde kontaktlinser er at, den formfaste linse er bedre til at bevare dens form, hvilket giver et mere stabilt syn.

De formfaste kontaktlinser har en høj iltgennemtrængelige, hvilket giver en god komfort og sikrer dine øjnes sundhed.

Tilvænningsperioden ved hårde kontaktlinser er generelt noget længere end ved bløde kontaktlinser, og man skal typisk vænne sig til at have dem på i op til fire uger, før de føles behagelige. Når man først har vænnet sig til de formfaste kontaktlinser, finder de fleste dem mere behagelige at bære end de bløde.

Formfaste linser kan typisk bruges et år af gangen, hvis de plejes og rengøres omhyggeligt.​

Nysgerrig på at høre om dine muligheder?

En tilpasning af formfaste linser koster 2500 kr. og en gentilpasning koster 1000 kr. Ring til os på 33 14 42 52 eller book tid, så laver vi en synsundersøgelse og afdækker, hvad der den bedste løsning til dit behov.

Få tjekket dit syn hos os

​Vi tilbyder også et synstjek, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for briller, og skulle det vise sig at være tilfældet, hjælper vi dig naturligvis med at finde den helt rigtige brille- eller linseløsning.

- Anni Sørensen

Rigtig god service, personlig, professionel og venlige. Der er god tid til alle dine spørgsmål. Alle smiler og hilser dig velkommen og så har jeg fået et par gode velsiddende briller. Rigtig god oplevelse som jeg kun kan anbefale​.

- Pia Vermundsen

Bedste betjening, største tålmodighed og så faglige dygtige. Er så glad for, at jeg valgte at gå ind til jer

- Marianne Ottosen

Lille fin optikerforretning med kyndige og dygtige medarbejdere. Super god service. Der bliver taget hånd om en fra man kommer til man går. Positiv oplevelse kan varmt anbefale dem

- Lone Falster

Jeg fik en fantastisk, kompetent og personlig behandling. Her er masser af tid til forklaringer, justeringer, vejledning og gode råd. Jeg anbefaler Lise Frandsen til alle - især hvis man har komplicerede brilleglas. ; )

Kontaktoplysninger

FRANDSEN OPTIK

Vester Voldgade 6, 1552 København V

Klik her for rutevejledning

CVR​: 32264948

Telefon: 33 14 42 52

E-mail: butik@frandsenoptik.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 – 18.00

Lørdag

10.00 – 14.00

Det er muligt at aftale andre tidspunkter, kontakt os gerne.

At bestille briller og få målt øjne er en tillidssag. Hos Frandsen Optik forklarer og viser vi dig, hvorfor du bør få briller, samt hvad gode briller gør for dine øjne.