​Synstræning

Når øjnene skal samarbejde

​Synstræning handler om at træne øjnene til at arbejde sammen. Det vil sige, at man sørger for at samsynet fungerer. Hvis samsynet ikke fungerer, vil synsproblemer ikke fuldt ud kunne afhjælpes med brille eller kontaktlinser.

Man vil derfor ofte opleve symptomer som hovedpine, koncentrationsbesvær, læsevanskeligheder og problemer med at fokusere.

Hvem har behov for synstræning?

Behov for synstræning kan afdækkes med en specialiseret synsprøve. Denne anvendes ved symptomer som dobbeltsyn, træthed ved læsning, manglende koordination og motoriske problemer, eller hvis man ikke kan bedømme afstand eller fokusere.

​Hvad er formålet med synstræning?

Øjet styres af muskler. Ved hjælp af øvelser kan man lære at styrke og beherske øjenmuskulaturen, så man udvikler en mere effektiv og præcis synsfunktion.

Synstræningen arbejder ikke kun med synet, men også med reflekser, koordination, balance og motorik.​

​Hvordan fungerer synstræning i praksis?

Et synstræningsforløb omfatter hjemmeøvelser samt øvelser og praktisk vejledning hos synstræneren.

Man skal bruge ca. 15-30 minutter om dagen på synstræningen. Til gengæld giver træningen meget hurtigt resultater. Gennem hele forløbet kontrolleres udviklingen hos enten optiker eller synstræneren.

Vil du gerne vide mere om synstræning? 

Kontakt os

Er du i tvivl, om du har brug for synstræning? Så kig ind i forretningen og lad os hjælpe dig. Vi er placeret lige ved Rådhuspladsen i København.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 33 14 42 52 eller bestille en tid hos en optiker.

Få tjekket dit syn hos os

​Vi tilbyder også et synstjek, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for briller, og skulle det vise sig at være tilfældet, hjælper vi dig naturligvis med at finde den helt rigtige brille- eller linseløsning.

- Anni Sørensen

Rigtig god service, personlig, professionel og venlige. Der er god tid til alle dine spørgsmål. Alle smiler og hilser dig velkommen og så har jeg fået et par gode velsiddende briller. Rigtig god oplevelse som jeg kun kan anbefale​.

- Pia Vermundsen

Bedste betjening, største tålmodighed og så faglige dygtige. Er så glad for, at jeg valgte at gå ind til jer

- Marianne Ottosen

Lille fin optikerforretning med kyndige og dygtige medarbejdere. Super god service. Der bliver taget hånd om en fra man kommer til man går. Positiv oplevelse kan varmt anbefale dem

- Lone Falster

Jeg fik en fantastisk, kompetent og personlig behandling. Her er masser af tid til forklaringer, justeringer, vejledning og gode råd. Jeg anbefaler Lise Frandsen til alle - især hvis man har komplicerede brilleglas. ; )

Kontaktoplysninger

FRANDSEN OPTIK

Vester Voldgade 6, 1552 København V

Klik her for rutevejledning

CVR​: 32264948

Telefon: 33 14 42 52

E-mail: butik@frandsenoptik.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 – 18.00

Lørdag

10.00 – 14.00

Det er muligt at aftale andre tidspunkter, kontakt os gerne.

At bestille briller og få målt øjne er en tillidssag. Hos Frandsen Optik forklarer og viser vi dig, hvorfor du bør få briller, samt hvad gode briller gør for dine øjne.