​Beskyt dine øjne – køb solbriller her

En solbrille er ikke bare en solbrille

Hos Frandsen Optik forhandler vi et stort udvalg af lækre solbriller – både dame og herre.

Vi skal ikke kun bruge solbriller, fordi at det ser smart ud. Dine øjne og den sarte hud omkring dine øjne er særligt udsatte i solens stråler og derfor er solbriller med UV-beskyttelse vigtigt. Dette gælder både i sommersolen og på en efterårsdag, hvor solen kan hænge lavt. Alle vores solbriller yder 100 % UV-beskyttelse.

Hvorfor er det en god idé at beskytte øjnene?

Der er mange gode grunde til at bruge solbriller til dagligt. Blænding medfører nedsat synsskarphed og kan desuden give hovedpine eller en brændende fornemmelse i øjnene.

Derudover beskytter solbriller mod solens UV-stråler, som er skadelige i større mængde. UV-strålingen er stor på f.eks. stranden, hvor det lyse sand og vandet reflekterer solens stråler. Eller i sne, der kan reflektere lyset med helt op til 80 %. UV-strålerne kan fremprovokere øjensygdomme som f.eks. grå stær og årehindebetændelse.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på Optikerforeningen.

Solbriller med styrke

De fleste solbriller fås med glas i din styrke. Solbriller med styrke giver et mere afslappet syn, da man kan se klart på alle afstande i sollys. Det gør både udendørsaktiviteter og bilkørsel til en mere behagelig oplevelse.

Solbriller med flerstyrkeglas

Brillebrugere med flerstyrkeglas behøver ikke at gå på kompromis med et par solbriller med enkeltstyrkeglas. Solbrillerne fås også med flerstyrkeglas, så man både kan se ting tæt på og langt væk, når solen skinner.

Hvilke solbriller skal du vælge?

Der findes mange forskellige typer glas, når du skal vælge solbriller. Lad os hjælpe dig, med at vælge det rigtige glas.

Spejlglas

Den spejlende effekt tager ca. 10% af det skarpe lys. Glasset er meget populært i forbindelse med sport.

Farveskiftende glas

Glasset skifter automatisk farve efter lyset. Når UV-strålingen øges, bliver glasset mørkere, mens det bliver lysere, når UV-strålingen reduceres.

Polaroidglas

En tynd film midt i glasset fjerner blændende, vandrette reflekser fra f.eks. vejbaner og vandoverflader, hvilket er en stor fordel ved f.eks. bilkørsel eller sejlads.

Tonede glas

Glas kan være tonet fra 30 % til op over 80 %. Det afhænger af brugen. Briller med over 80 % er velegnede til f.eks. ski og sejlsport, hvor UV-strålingen er meget stor.

Kontrastforøgende glas

​Disse glas giver et klart og behageligt syn, hvor kontrasterne træder tydeligt frem. De er gode til bl.a. bilkørsel og skiløb.

Kontakt os for at høre mere eller se udvalget

Hos Frandsen Optik hjælper vi dig med at finde de helt rigtige solbriller med den rigtige type glas til dit behov. Kom ind i forretningen og se vores flotte udvalg af solbriller.

Få tjekket dit syn hos os

​Vi tilbyder også et synstjek, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for briller, og skulle det vise sig at være tilfældet, hjælper vi dig naturligvis med at finde den helt rigtige brille- eller linseløsning.

- Anni Sørensen

Rigtig god service, personlig, professionel og venlige. Der er god tid til alle dine spørgsmål. Alle smiler og hilser dig velkommen og så har jeg fået et par gode velsiddende briller. Rigtig god oplevelse som jeg kun kan anbefale​.

- Pia Vermundsen

Bedste betjening, største tålmodighed og så faglige dygtige. Er så glad for, at jeg valgte at gå ind til jer

- Marianne Ottosen

Lille fin optikerforretning med kyndige og dygtige medarbejdere. Super god service. Der bliver taget hånd om en fra man kommer til man går. Positiv oplevelse kan varmt anbefale dem

- Lone Falster

Jeg fik en fantastisk, kompetent og personlig behandling. Her er masser af tid til forklaringer, justeringer, vejledning og gode råd. Jeg anbefaler Lise Frandsen til alle - især hvis man har komplicerede brilleglas. ; )

Kontaktoplysninger

FRANDSEN OPTIK

Vester Voldgade 6, 1552 København V

Klik her for rutevejledning

CVR​: 32264948

Telefon: 33 14 42 52

E-mail: butik@frandsenoptik.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 – 18.00

Lørdag

10.00 – 14.00

Det er muligt at aftale andre tidspunkter, kontakt os gerne.

At bestille briller og få målt øjne er en tillidssag. Hos Frandsen Optik forklarer og viser vi dig, hvorfor du bør få briller, samt hvad gode briller gør for dine øjne.