​Sport og solbriller

Måske dit vigtigste sportsudstyr?

Med et par gode solbriller kan du koncentrere dig om at yde dit optimale, når du dyrker sport.

I dag er solbrilleproducenterne så langt fremme, at de tager højde for den enkelte sportsgren, når de designer deres solbriller.

Hvis man eksempelvis løber meget, kan man få solbriller, der sidder ekstra godt fast, og som har små ventilationskanaler, så brillerne ikke dugger til.

På samme måde kan man få solbriller, der er gode til kontraster, hvis man som golfspiller har brug for både at kunne fokusere på bolden og horisonten. Disse briller er samtidig så lukkede, at man ikke får sand i øjnene, når man slår golfbolden af sted.

Kig ind og se vores udvalg af sportssolbriller

Har du brug for et par sports-solbriller eller blot almene sportsbriller? Så kig ind i forretningen og se vores udvalg. Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige solbriller til dine behov.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 33 14 42 52, hvis du har spørgsmål. Ligesom du også kan bestille tid til synsprøve, eftersyn eller linsekontrol.

Vil du gerne vide mere om solbriller til sport? Så har vi lavet en folder:

Få tjekket dit syn hos os

​Vi tilbyder også et synstjek, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for briller, og skulle det vise sig at være tilfældet, hjælper vi dig naturligvis med at finde den helt rigtige brille- eller linseløsning.

- Anni Sørensen

Rigtig god service, personlig, professionel og venlige. Der er god tid til alle dine spørgsmål. Alle smiler og hilser dig velkommen og så har jeg fået et par gode velsiddende briller. Rigtig god oplevelse som jeg kun kan anbefale​.

- Pia Vermundsen

Bedste betjening, største tålmodighed og så faglige dygtige. Er så glad for, at jeg valgte at gå ind til jer

- Marianne Ottosen

Lille fin optikerforretning med kyndige og dygtige medarbejdere. Super god service. Der bliver taget hånd om en fra man kommer til man går. Positiv oplevelse kan varmt anbefale dem

- Lone Falster

Jeg fik en fantastisk, kompetent og personlig behandling. Her er masser af tid til forklaringer, justeringer, vejledning og gode råd. Jeg anbefaler Lise Frandsen til alle - især hvis man har komplicerede brilleglas. ; )

Kontaktoplysninger

FRANDSEN OPTIK

Vester Voldgade 6, 1552 København V

Klik her for rutevejledning

CVR​: 32264948

Telefon: 33 14 42 52

E-mail: butik@frandsenoptik.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 – 18.00

Lørdag

10.00 – 14.00

Det er muligt at aftale andre tidspunkter, kontakt os gerne.

At bestille briller og få målt øjne er en tillidssag. Hos Frandsen Optik forklarer og viser vi dig, hvorfor du bør få briller, samt hvad gode briller gør for dine øjne.