Designersolbriller

Mange kendte modeskabere har deres egen solbrilleserie. Fælles for dem er, at de både er solbrille og smykke.

Designersolbriller er design og kvalitet, når det er bedst, og den rigtige solbrille er med til at fuldende stilen. Hos Frandsen Optik lægger vi vægt på en ordentlig rådgivning og ved, at det kan være en svær beslutning, når de rette designersolbriller skal vælges. Derfor tager vi os tiden til at rådgive dig, så du finder de briller, der passer til både dit ansigt, din stil og din smag.

Når du besøger os vil du opleve en afslappende stemning, og vores hylder som flot præsenterer et væld af klassiske, unikke, moderigtige og moderne solbriller i kendte mærker.

Kig ind og bliv godt klædt på til solen

Er du på udkig efter designer solbriller? Så besøg os i forretningen og se vores spændende sortiment. Vi har et bredt udvalg af designersolbriller til både kvinder og mænd. Da vi selv sammensætter vores sortiment, vil du her finde designersolbriller, som ikke altid kan opdrives i andre butikker.

​Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken og hjælpe dig med at finde sæsonens designersolbriller!​

Brands​

Maui Jim

Maui Jim startede i 1987 som et lille firma, der solgte solbriller på Ka'anapali-stranden i Lahaina, Maui på Hawaii. Maui Jims mission var skabe et brilleglas der både kunne beskytte øjnene mod intens blænding og skadelig UV, samtidig med at øens strålende farver blev levende.

Det, der begyndte med en klassisk kollektion af syv modeller, har udviklet sig til over 125 forskellige solbrillemodeller, som alle er polariserede og beskytter mod 100% skadelige UVA- og UVB-stråler.

Se kollektionen her

Tom Ford

Tom Ford er et must-have for det fashionable menneske. Solbrillerne er et ekstravagant miks af høj kvalitet og nytænkte klassiske designs. Tom Fords kollektioner spænder over et bredt spektrum af nuancer, designs og farver.

Der er derfor noget for alle hos Tom Ford; hvad enten du er den vovede, stilrene eller afslappede type. Hos Tom Ford kan du kort og godt finde en solbrille til ethvert moderne individ.

Læs mere om brandet her

Paul&Joe

Paul&Joe blev grundlagt i Paris i 1995. Brandet er opkaldt efter grundlæggeren Sophie Mechalys to unge drenge, Paul og Joe. Paul&Joe laver brillestel og solbriller, der afspejler en unik blanding af ungdommelighed, klassisk stil og vintage.

Sophie Mechaly har flair for fine smykkedetaljer og udsøgte farver.

Se et udsnit af deres kollektion her

Monkeyglasses

Danske Monkeyglasses blev skabt i 2009, fordi Mai-britt og Morten Seaton blev mødt af et gabende tomrum når de ledte efter bæredygtige briller.

Monkeyglasses er first movers i at tænke bæredygtigt i brilleindustrien, hvor de har arbejdet hårdt for at kunne lave briller af bæredygtige materialer og emballage uden plastik. Kollektioner består både af klassiske briller i klassiske farver, men man finder også mere legesyge modeller i flotte farver.

Se deres kollektion her

Evil Eye

Evil Eye står for innovativ teknologi, kompromisløs kvalitet og perfekt harmoni mellem design, materiale og optik: dette er de onde briller til sport.

Se forskellen gennem topudstyr, der er bygget til at løfte dine sportslige præstationer selv under de mest krævende forhold. Kollektioner byder både på lifestyle solbriller samt sportsbriller.

Se mere her

Få tjekket dit syn hos os

​Vi tilbyder også et synstjek, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for briller, og skulle det vise sig at være tilfældet, hjælper vi dig naturligvis med at finde den helt rigtige brille- eller linseløsning.

- Anni Sørensen

Rigtig god service, personlig, professionel og venlige. Der er god tid til alle dine spørgsmål. Alle smiler og hilser dig velkommen og så har jeg fået et par gode velsiddende briller. Rigtig god oplevelse som jeg kun kan anbefale​.

- Pia Vermundsen

Bedste betjening, største tålmodighed og så faglige dygtige. Er så glad for, at jeg valgte at gå ind til jer

- Marianne Ottosen

Lille fin optikerforretning med kyndige og dygtige medarbejdere. Super god service. Der bliver taget hånd om en fra man kommer til man går. Positiv oplevelse kan varmt anbefale dem

- Lone Falster

Jeg fik en fantastisk, kompetent og personlig behandling. Her er masser af tid til forklaringer, justeringer, vejledning og gode råd. Jeg anbefaler Lise Frandsen til alle - især hvis man har komplicerede brilleglas. ; )

Kontaktoplysninger

FRANDSEN OPTIK

Vester Voldgade 6, 1552 København V

Klik her for rutevejledning

CVR​: 32264948

Telefon: 33 14 42 52

E-mail: butik@frandsenoptik.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag

10.00 - 17.30

Fredag

10.00 – 18.00

Lørdag

10.00 – 14.00

Det er muligt at aftale andre tidspunkter, kontakt os gerne.

At bestille briller og få målt øjne er en tillidssag. Hos Frandsen Optik forklarer og viser vi dig, hvorfor du bør få briller, samt hvad gode briller gør for dine øjne.