Briller

Nye briller handler om både mode og godt syn

Vi er eksperter i begge dele!

Hos Frandsen Optik har vi et stort og omfattende udvalg af flotte brillestel. Det – kombineret med vores ekspertise og avancerede måleudstyr – sikrer, at du får de helt rigtige glas i dine nye briller.

Vi har nøje udvalgt vores sortiment, og det spænder vidt fra de nyeste trends til de mere klassiske designs.

KONTAKT OS

Har du brug for nye briller? Så kig ind i forretningen og se vores udvalg af brillestel. Vi er centralt placeret i København lige ved Rådhuspladsen.

Du er også velkommen til at bestille en tid til en synsprøve eller ringe til os på 33 14 42 52, hvis du skulle have spørgsmål.

FIND DIN STIL

BRILLER OG STIL HØRER SAMMEN

Derfor rådgiver vi dig om, hvad der passer bedst til din personlighed. Kom ind i butikken og find din stil.

HVEM ER DU ?

Når du kender din ansigtsform og din farveskala, skal du overveje, hvilken type du er og i hvilke situationer, du skal bruge brillen.

KEND DIN ANSIGTSFORM

Det kan være svært selv at finde ens ansigtsform, men vi har alle sammen en ansigtsform, der overvejende er oval, rektangulær, trekantet eller dråbeformet. Den er afgørende for valg af brillestel. Det samme gælder ansigtsdetaljer: Hvordan sidder f.eks. øjnene og brynene?

KEND DINE FARVER

I princippet er vi domineret af enten varme eller kolde farver – alt efter vores hudtone, øjenfarve og hårfarve. Og der er stor forskel på, hvilke farver der passer bedst til de to farveuniverser.

SEND SIGNALER I ØJENHØJDE

Det er vigtigt, at du er tro mod din personlighed, når du vælger briller. Er du den klassiske type, der foretrækker rene linjer og enkelt design, vil en diskret brille, der farvemæssigt ligger sig op ad dine egne farver, være det rigtige valg for dig. Mens et markant og iøjnefaldende stel er mere rigtigt, hvis du er den modige, farverige type.


DOWNLOAD STILGUIDE