Skab det fuldendte look med ​designerbriller

Designerbriller har god plads på hylderne hos os i Frandsen Optik. Vi udvælger vores sortiment, så der altid er fokus på kvalitet. Hos os finder du det elegante, unikke, sprudlende og klassiske på hylderne. Her er plads til designerbriller i spændende mærker fra både ind- og udland.

Vi er en uafhængig lokal optiker, som selv udvælger det sortiment, vi har på hylderne. Derfor er der gode chancer for, at du hos os vil finde briller, som ikke findes i alle butikker.​

Kom ind og få en snak om designer briller

Når designerbrillen skal findes, er du velkommen til at besøge os. Vi sørger altid for en ordentlig rådgivning, og vi tager os god tid til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige brille.

Vi har naturligvis fagligheden i højsædet, så du får en brille, der giver dig det optimale syn. Samtidig har vi dog også øje for din stil, og hvordan specielle designerbriller kan understrege den fremtoning, du har. På den måde kan vi sammen finde en brille, som falder i din smag, og som passer til netop din stil.

Du kan også bestille tid her på hjemmesiden til en synsprøve.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Hos Frandsen Optik tager vi dine øjne og dit syn seriøst og tilbyder dig grundig, personlig betjening.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dansk Design

Hos Frandsen Optik værner vi om dansk design og kvalitet.

Derfor har vi mange danske designerbriller i vores sortiment. Med deres håndværksmæssige kvalitet og smukke form er de et foretrukket valg, når mange af vore kunder skal vælge den brille, som passer til deres stil.

Af danske mærker har vi bl.a. Tom Ford, Fleye, Carlottas Village, Thomsen Eyewear, Monkeyglasses, Blackfin, Lafont, Silhouette og Paul & Joe.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning.

Samtidig vægtes nysgerrighed, entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller.

Se mere på www.fleye.dk

​Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning.

Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear.

Se mere på www.thomseneyewear.dk

Få tjekket dit syn hos os

​Vi tilbyder også et synstjek, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for briller, og skulle det vise sig at være tilfældet, hjælper vi dig naturligvis med at finde den helt rigtige brille- eller linseløsning.

- Anni Sørensen

Rigtig god service, personlig, professionel og venlige. Der er god tid til alle dine spørgsmål. Alle smiler og hilser dig velkommen og så har jeg fået et par gode velsiddende briller. Rigtig god oplevelse som jeg kun kan anbefale​.

- Pia Vermundsen

Bedste betjening, største tålmodighed og så faglige dygtige. Er så glad for, at jeg valgte at gå ind til jer

- Marianne Ottosen

Lille fin optikerforretning med kyndige og dygtige medarbejdere. Super god service. Der bliver taget hånd om en fra man kommer til man går. Positiv oplevelse kan varmt anbefale dem

- Lone Falster

Jeg fik en fantastisk, kompetent og personlig behandling. Her er masser af tid til forklaringer, justeringer, vejledning og gode råd. Jeg anbefaler Lise Frandsen til alle - især hvis man har komplicerede brilleglas. ; )

Kontaktoplysninger

LISE FRANDSEN ApS

Vester Voldgade 6, 1552 København V

Klik her for rutevejledning

CVR​: 32264948

Telefon: 33 14 42 52

E-mail: butik@frandsenoptik.dk

Åbningstider

Mandag

10.00 - 17.30

Tirs-torsdag

10.00 – 17.30

Fredag

10.00 – 18.00

Lørdag

10.00 – 14.00

Vi holder lukket lørdag d. 01/10-22, da vi er på optisk konference i Aarhus.

Det er muligt at aftale andre tidspunkter, kontakt os gerne. 

At bestille briller og få målt øjne er en tillidssag. Hos Frandsen Optik forklarer og viser vi dig, hvorfor du bør få briller, samt hvad gode briller gør for dine øjne.