Designerbriller

Skab det fuldendte look

Designerbriller har god plads på hylderne hos os i Frandsen Optik. Vi udvælger vores sortiment, så der altid er fokus på kvalitet. Hos os finder du det elegante, unikke, sprudlende og klassiske på hylderne. Her er plads til designerbriller i spændende mærker fra både ind- og udland.

Vi er en uafhængig lokal optiker, som selv udvælger det sortiment, vi har på hylderne. Derfor er der gode chancer for, at du hos os vil finde briller, som ikke findes i alle butikker.


KOM IND OG FÅ EN SNAK OM DESIGNER BRILLER

Når designerbrillen skal findes, er du velkommen til at besøge os. Vi sørger altid for en ordentlig rådgivning, og vi tager os god tid til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige brille.

Vi har naturligvis fagligheden i højsædet, så du får en brille, der giver dig det optimale syn. Samtidig har vi dog også øje for din stil, og hvordan specielle designerbriller kan understrege den fremtoning, du har. På den måde kan vi sammen finde en brille, som falder i din smag, og som passer til netop din stil.

Du kan også bestille tid her på hjemmesiden til en synsprøve.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

BESTIL TID


Dansk Design

Hos Frandsen Optik værner vi om dansk design og kvalitet.

Derfor har vi mange danske designerbriller i vores sortiment. Med deres håndværksmæssige kvalitet og smukke form er de et foretrukket valg, når mange af vore kunder skal vælge den brille, som passer til deres stil.

Af danske mærker har vi bl.a. Tom Ford, Fleye, Carlottas Village, Thomsen Eyewear, Monkeyglasses, Blackfin, Lafont, Silhouette og Paul & Joe.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning.

Samtidig vægtes nysgerrighed, entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller.

Se mere på www.fleye.dkThomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning.

Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear.

Se mere på www.thomseneyewear.dk

Kontakt os