Designersolbriller​

Modefaktor 25 til øjnene

​Mange kendte modeskabere har deres egen solbrilleserie. Fælles for dem er, at de både er solbrille og smykke.

Ray-Ban er eksempelvis en slags solbrillernes Harley Davidson. Her er der lagt vægt på deres funktion, ud over at brillen også er blevet en modeklassiker. Både som smykke og som funktion opfylder gode solbriller kravet om at være en slags ”faktor 25” for øjnene.

Designersolbriller er derfor design og kvalitet, når det er bedst, og den rigtige solbrille er med til at fuldende stilen. Hos Frandsen Optik lægger vi vægt på en ordentlig rådgivning og ved, at det kan være en svær beslutning, når de rette designersolbriller skal vælges.

Derfor tager vi os tiden til at rådgive dig, så du finder de briller, der passer til både ansigtsform, stil og smag.

Når du besøger os vil du opleve en afslappende stemning, og vores hylder som flot præsenterer et væld af klassiske, unikke, moderigtige og moderne solbriller i alle de kendte mærker.

Kig ind og bliv godt klædt på til solen

Er du på udkig efter designer solbriller? Så besøg os i forretningen og se vores spændende sortiment. Vi har et bredt udvalg af designersolbriller til både kvinder og mænd. Da vi selv sammensætter vores sortiment, vil du her finde designersolbriller, som ikke altid kan opdrives i andre butikker.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken og hjælpe dig med at finde sæsonens designersolbriller!​

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Hos Frandsen Optik tager vi dine øjne og dit syn seriøst og tilbyder dig grundig, personlig betjening.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få tjekket dit syn hos os

​Vi tilbyder også et synstjek, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for briller, og skulle det vise sig at være tilfældet, hjælper vi dig naturligvis med at finde den helt rigtige brille- eller linseløsning.

- Anni Sørensen

Rigtig god service, personlig, professionel og venlige. Der er god tid til alle dine spørgsmål. Alle smiler og hilser dig velkommen og så har jeg fået et par gode velsiddende briller. Rigtig god oplevelse som jeg kun kan anbefale​.

- Pia Vermundsen

Bedste betjening, største tålmodighed og så faglige dygtige. Er så glad for, at jeg valgte at gå ind til jer

- Marianne Ottosen

Lille fin optikerforretning med kyndige og dygtige medarbejdere. Super god service. Der bliver taget hånd om en fra man kommer til man går. Positiv oplevelse kan varmt anbefale dem

- Lone Falster

Jeg fik en fantastisk, kompetent og personlig behandling. Her er masser af tid til forklaringer, justeringer, vejledning og gode råd. Jeg anbefaler Lise Frandsen til alle - især hvis man har komplicerede brilleglas. ; )

Kontaktoplysninger

LISE FRANDSEN ApS

Vester Voldgade 6, 1552 København V

Klik her for rutevejledning

CVR​: 32264948

Telefon: 33 14 42 52

E-mail: butik@frandsenoptik.dk

Åbningstider

Mandag

10.00 - 17.30

Tirs-torsdag

10.00 – 17.30

Fredag

10.00 – 18.00

Lørdag

10.00 – 14.00

Vi holder lukket lørdag d. 01/10-22, da vi er på optisk konference i Aarhus.

Det er muligt at aftale andre tidspunkter, kontakt os gerne. 

At bestille briller og få målt øjne er en tillidssag. Hos Frandsen Optik forklarer og viser vi dig, hvorfor du bør få briller, samt hvad gode briller gør for dine øjne.