Tørre øjne

Blink – så er der ikke et øje tørt

Vi kender det alle: På et eller andet tidspunkt begynder øjet at ”klø” eller at være irritabelt. Som regel sidst på dagen eller ud på aftenen.

Tørre øjne kan sagtens være øjne, der løber i vand, svier eller giver en brændende fornemmelse. Andre symptomer på tørhed kan være ømhed, kløe, træthed samt en fornemmelse af at have grus i øjnene.

Tørre øjne er ofte forårsaget af aldersbetingede ændringer i tårernes funktion, hormonelle forhold, som f.eks. menopause, p-piller, graviditet. Tørre øjne kan også være forårsaget af tørt og støvet indeklima – fx foran pc’er samt visse former for medicin.

Tørre øjne kan også skyldes inflammation i øjenlågene og de kirtler der sidder på øjenlågskanten eller skæl i øjenvipperne. Vi har forskellige behandlingsmetoder til de forskellige tilstande herunder komfortdråber, øjenmasker og servietter til øjenlågshygiejne.

BLINK IND TIL OS

Oplever du tørre øjne? Kontakt os for tidsbestilling til en fuld undersøgelse af årsagen til dit problem samt vejledning og behandlingsforslag. Resten af 2019 kører vi et tilbud, hvor du kan få denne undersøgelse til 995 kr. inkl. en opfølgende kontrol. Normalpris – 1295 kr.

Ønsker du at booke tid eller har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på 33 14 42 52.