Om butikken

Jeg hedder Lise Frandsen og ejer forretningen, som jeg åbnede i 2013. Jeg glæder mig over, at jeg kan byde dig velkommen i min lille og hyggelige københavnerforretning, der ligger tæt på Rådhuspladsen og Jarmers Plads.

Jeg lever efter mottoet:

“Husk altid at behandle andre, som du selv gerne vil behandles”

Hos Frandsen Optik tager jeg derfor dine øjne og dit syn seriøst og tilbyder dig grundig personlig betjening.

Som kunde er du kun tjent med den bedste vejledning, hvad enten det handler om:

Nogle kunder kan “nøjes” med en billig standard løsning, mens andre kun får løst deres behov og krav med en mere individuelt tilpasset brille.

Jeg glæder mig til at hilse på dig i Frandsen Optik.

Lise

BESTIL TID
Vores team

Vi tror på os selv!
Vi tror på specialbutikkens uafhængighed og personlige profil. Vi vil være et stærkt alternativ til de landsdækkende kæders butikker.

Vi er fagfolk

Hos Frandsen Optik arbejder vi for et godt tillidsforhold mellem kunde og butik. Gennem videreuddannelse og kurser sikrer vi, at vi står for den højeste faglighed. Vi er uddannede optikere og lever op til lovens krav om en grundig og tilbundsgående synsprøve. Derved får du en brille – eller kontaktlinser – der giver det optimale syn.

HER FINDER DU DEN PERSONLIGE BRILLE

Vi sammensætter selv vores sortiment, og derfor finder du også briller hos os, du ikke finder andre steder.

Hos os er du sikker på at møde den samme optiker, hver gang du besøger os. Det er nu engang rart at blive betjent af en, der allerede er inde i din sag.

IKKE EN STOR KÆDEBUTIK

Vi er ikke med i en stor og landsdækkende kæde af brilleforretninger. Vi vil være det lokale alternativ, hvor du altid får den bedst tænkelige rådgivning, og hvor service virkelig kan mærkes.

Kontakt os